En vardagslista.

Något jag värderar högt i min vardag:
Tid tillsammans med Nicklas och mina barn. Att inte jobba så sent när jag jobbar, hellre mindre pengar. Att ha ro att tänka. Fina middagar är inte lika viktigt som att ha bra samtal med varann.

Det här äter jag till frukost:
Jag vet inte.

När går jag och lägger mig:
Bebisen brukar sova för natten klockan 23. Jag sover oftast vid midnatt.

Saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Vattna blommorna, städa toaletterna. Jag fyller år på torsdag så innan dess ska det senare göras. Det är det tråkigaste sättet att använda stunden när bebisen sover. Och som vanligt kommer det bli ett slarvjobb, förlåt kalasgäster.

Det här äter jag till lunch:
Va?

Jag går till jobbet:
Nej.

En vanlig vardagsmiddag:
Fiskgratäng, ratatouille med bönor och ägg, linssoppa, köttfärslimpa på älgfärs, tortizza.

Vad jag gör på vardagskvällar:
Vid sju, halv åtta äter Charlie kvällsfika, sen lägger hon sig. Det är fortfarande strikt uppdelning av barnen på kvällarna, jag har Love och Nicklas har Charlie. Det känns sådär. Men när Nicklas och Charlie går i säng brukar jag ha en ganska lugn och mysig stund med Love. Sen, när Nicklas kommer upp vid 22 vill han ha någon timme fritid med nån teveserie. När jag får Love i säng har jag ett mål i sikte: mackor.

Har jag söndagsångest:
Nej, inte ångest. Men jag önskar att vi alltid kunde vara lediga tillsammans och styra våra egna tider, såklart är det bäst.