Födelsedagen.
Jag hade så trevlig födelsedag, så. Under dan förberedde jag och Love för kvällen i lugn och ro. Eftersom det var veckodag och folk jobbade etcetera bjöd jag familjen på en enkel middag (soppa med klimp) innan vi fikade en oerhörd tårta. Denna tårta kommer från Lilla skafferiet och heter frostingdröm. Och den är verkligen som en dröm! Så väldigt god.

Jag fick många fina presenter och blev mycket glad över att jag äntligen fick en så kallad gubbwhiskey. Jag har varit avundsjuk på killar, gubbar och killgubbar eftersom de brukar få såna i födelsedagspresent. Vi smakade på den som syns på bild ovan, den var jättegod, ej rökig och brände skönt i strupen.

Efter fikat lekte barnen en stund, sen var det dags att avrunda. På kvällen när båda våra ungar sov hade jag och N en kul kväll med prat och flams.