Grattis till mig!

Jag fyller år idag. Jag har än så länge firat med en lång sovmorgon med Love då vi vilade ut efter en orolig natt, att äta tre rostade bröd och att hostfisa två gånger. Alltså när man hostar så kraftigt att man fiser samtidigt.

Jag är 38 år! Trettioåtta ser jag som en ålder då man går in i en slags andra pubertet, en vuxenpubertet då ålderstecknen kommer och man är på väg att verkligen landa i medelåldern och måste hantera detta. Vid trettioåtta hamnar du i en ny mittemellanfas, där du ska bli vän med ett nytt läge i livet. 
En del börjar i den här åldern fundera på om de ska ändra på den klädstil de har haft sen de var tjugonånting. Själv har jag redan ändrat min klädstil till en tants för ett par år sen (tack Gudrun). Man kan lockas att tillkämpat klänga sig fast vid att man fortfarande är ”trettio nånting”, men det är bara blaj och strunt, för de sena trettioåren är inget att hänga fast vid. Fyrtio är en bättre och coolare ålder och en snyggare siffra.