Låt oss komma överens.

Det här med att alla apple-enheter ska hålla på synka med varann så att påminnelser i kalendern och ens gamla sms poppar upp när man slår igång laptopen och att det ringer både i telefonen och i nån himla iPad nånstans i huset när man får ett samtal: det är väl ändå enbart irriterande.

Hah, men jag ska inte ens dra igång om problemen med att använda PC. Jag har en hel himla sketch uttänkt om när en PC ba JAG SKA HJÄLPA DIG och sen välter omkull allt i hela huset.

Sedan har jag en fundering om leveranser med paket. Min fråga är varför folk som säljer grejor till mig vill skicka dessa med Schenker? Det är ju både dyrare och innebär även att jag måste ta mig till nån obskyr kiosk i ett annat bostadsområde för att hämta paketet. Jag vill bara att du skickar allting med posten, tack så mycket. Jag kanske får äta upp det här nu, men jag har aldrig upplevt några problem alls med postnord.