Lördag smördag?

Idag är det lördag. På morgonen vaknade Love klockan sju. Jag gick upp och matade honom och sen orkade jag inte dra runt i stökhuset med den pigga bebisen, så jag gjorde frukost. Sen hälsade jag övriga familjen att det var dags att stiga upp.

Efter frukost tog Nicklas hand om barnen medan jag städade. Det underbara vårljuset gör ju sin grej just nu, du vet framhäver allt jävla damm och alla kladdiga barnhandavtryck på fönster, speglar och tavlor. Jag avlägsnade damm och kladd.

Sen gick Charlie och Nicklas ut och åkte skridskor. Jag snirklade mig fram på en barnvagnspromenad genom en konstant tråkchock som jag försökte häva genom att lyssna på ett P1-program som tyvärr förstärkte tråkchocken. Ja, dagen var underskön, men jag var trött efter städningen och hade biskvibrist i kroppen så promenaden var ändock tråkig.

Hela familjen möttes på Ica. Vi köpte biskvier.