Love.

Vårt barn Löövboy. Är han bara en vacker dröm eller en fantasi? Jag kan inte beskriva hur mycket glädje hans runda kinder ger mig. Hans röst... är så liten och späd och fin. Jag älskar att se hur han blir upphetsad och börjar göra ljud när han ser på Babblarna med sin far.
Han ammar fortfarande och jag gillar så mycket när han mitt i allt avbryter ätandet och tittar upp på mig med en fint leende eller bara en öppen blick innan han fortsätter att äta.

Det här är ju länge sen, men den 17:e december skrattade han första gången med ljud. Det var när jag gjorde det här objektivt jätteroliga: jag satte Love på Charlies säng och höll honom om midjan, sedan gömde jag ansiktet i hans knä varpå jag upprepade gånger tittade upp och sa hallååå med rolig röst. När Love skrattade var det som att han inte visste hur man skrattade eller kanske inte ens njöt av det, som att han kanske skulle tappa andan eller kräkas. Han verkar fortfarande bli lite chockad när skrattet kommer.