Min frisyr igen.

Nu över till något viktigt, nämligen min frisyr. Det har gått ett tag sen jag besökte frisören nu, och jag har haft tid att reflektera över hur det var. Samma dag som jag klippte mig ville jag inte kåsera för häftigt om frisyren, eftersom jag var lite obefogat orolig att just den frisör som klippt mig skulle läsa bloggen. Men nu kan jag berätta mer. Den konstiga frisyr hon stajlade fram på mig var så objektivt ful. Och sen detta att hon lockade håret extra hårt för att det skulle hålla till dagen efter? Stackaren. Hon gjorde ju som många andra frisörer och satte i en massa produkter som luktar så mycket att man ändå vill tvätta ur det på kvällen, oavsett graden av snygghet. 

Okej, då har jag fått ur mig det. Det positiva var ju att jag fick en proffsklippt ordentlig frisyr. Men ärligt talat, people. Visst var det väl ändå... en vanlig page? Va? Visst är det jag har en helt vanlig pagefrisyr? Obs, du får föreställa dig pagen för jag tänker inte ta nån bild.

En sak som jag länge har misstänkt är att när jag kommer in på frisersalongen och beskriver eller visar hur jag vill bli klippt så tänker frisören såhär:
”Den här tjejen ser ut som en mes, så jag ger henne en mesig frisyr.”
”Den här tjejen visar en bild på en häftig frisyr, men det är nog inte vad hon vill ha egentligen. Jag vet att den här tapetblomman kommer trivas bättre i något diskret.”