Om helgen, dagens låga leksakskvalitet och min "begåvning" som skribent

I helgen... ja, det är väl dags att skriva om vad om hände i helgen? Såhär på fredagen. Ursäkta då, men jag har inte hunnit med.
I helgen fick jag shoppingdjävulen i mig och tog med familjen till stan. Vi gick på leksaksaffären och där spenderade C hela sin förmögenhet på en radiostyrd bil. Sen åt vi lunch på Mat & prat. Vi kan Mat & prat nu. Jag kan rabbla beställningen i sömnen. Vi behöver inte prata om hur vi ska göra när vi kommer dit. Jag och N bara nickar åt varann och så springer han upp med barnen till övre plan och tar ett bord nära lekområdet och jag rabblar "enkycklingbaconfockatja, en kycklingpasta för barn och en för vuxen". Love sov lugnt i vagnen hela tiden, det kan ha haft att göra med att han fortfarande var lite varm och förkyld.

Jag har inte alls den ointressantaste bloggen i världen.

Sen gick vi till Clas Ohlson där jag köpte en tavelram etcetera.

När vi kom hem lekte Charlie med bilen i tio minuter, innan den slutade fungera. Jag blev så less.
En lista på saker som slutat fungera inom tio minuter:

  • Allt det där dyra skitet jag köpte till C när hon skulle börja skolan. Alltså pennfack, pennor, klisterlappar etcetera etcetera. Allt gick sönder och rasade isär första gången vi skulle använda det. Dragkedjan på pennfacket var trögt och lossnade, pennorna gick inte att vässa för då ramlade blyertsstiften ut och så vidare. Jag blev så arg. 
  • Ett maffig låda med konstnärsmaterial där tuschpennorna redan var torra.
  • En låda bokstavsstämplar som var torkade.
  • X antal armband som faller isär vid första anblicken och inte ens går att laga, det är som att länkarna är gjorda av bregott. 

Förlåt för hur jag formulerar mina meningar, jag skriver så fort och har inte tid att skriva bra. För det är så att jag inte är så bra på att skriva bra vid första skrivningen. Jag måste skriva om.
Nu en lista på hur min blogg blir om jag inte anstränger mig. Så fort jag vänder ryggen till börjar jag hålla på med

  • få nån himla pretentiös ton
  • skriva med CAPS LOCK
  • långa meningar som är resultatet av att jag blev överinspirerad av Tom Malmquist
  • allmänt dåligt skrivhyfs

Men, man kan helt enkelt inte KÖPA leksaker längre. Det går ju inte! Ska varje grej behöva bli värsta specialinköpet som man har efterforskat i en halv dag på nätet och handlar för en miljard på värsta rejäla bambuekologiska plöplö kvalitetssidan? Jag orkar inte det.

Nåja. Igår gick Nicklas och bytte bilen mot en ny. Den funkar än så länge.