Åh nej, Gudrun.

Då var Gudrun Sjödén tvungen att sabotera sitt eget varumärke då. 
Hon har alltså tagit ställning i en intervju om att kvinnor som klagar på låga löner har varit bekväma och valt annat före karriären. Jag såg ett av företagets inlägg på Facebook med reklam för kläder. Gud vad folk är arga i kommentarerna.
Jamen så sorgligt okänsligt att angripa sin egen målgrupp rätt i veka livet och med nån slags passivaggressiv underton. 

Jag la min senaste beställning på ett plagg från Gudrun i veckan. Herre nån. Kanske den här krisen kan hjälpa till att hejda mig från fler inköp.

Annars tycker jag det dummaste med företaget Gudrun Sjödén är att de framställer sig som miljömedvetna och gröna med en hållbar design som ska vara hela livet, men utkommer med miljardtals nya kollektioner varje år.