Dagens upplevelser i urval.

Jag sitter på bussen. Idag steg jag och Love upp vid åtta efter en numera normal natt med ett antal nattamningar i sängen. Jag ville få nåt gjort, så jag gav mig på att tvätta en av bebis nerspydd dunkudde i tvättmaskinen med oklart resultat. Centrifugerade rejält. Vet ej hur detta kommer att sluta.
När jag sorterade tvätt fick Love underhålla sig med att suga på en plastpåse. Jamen va ska jag göra då, han älskar ju plastpåsar? (Kraftigt lulemål.)

Barnet var en vanlig bebis idag, dvs jättegullig men inte glad hela tiden. Efter att ha fått i honom barnmat från en burk och mig suspekta rester av en kålpaj åkte vi till stan.
Love sov inte i vagnen och det gjorde mig lite stressad. Energin från kålpajen rann genom mitt system på en kort stund. När vi hade kollat in och diskuterat en utställning på kulturens hus sprang jag för att handla nåt snacks till mig själv. På grund av tömda sockerdepåer och påföljande störningar i hjärnans signalsubstanser blev det snackset naturella nötter. Detta var inte alls meningen och jag beklagar att det inträffade.