Halloj!

Nicklas har varit sjuk i ett par dar. Det är tråkigt, både för att han mår dåligt och för att det blir jobbigt för mig med barn och hushåll. Men nu ikväll mår han bättre (och det är skönt både för honom och mig).

Önskar jag hade nåt kul foto att visa, men tyvärr har jag bara det här väldigt fula fotot på sk*inka.

Kolla. Det vill jag skriva om under rubriken ”Nicklas tvingar mig att testa ny mat som jag gillar”. Ja, okej, förra veckan var ju Nicklas med och valde recept till matsedeln och då åt jag bland annat linssallad, som var så god att jag nästan hoppa ut genom fönstret. Jag hade aldrig valt den rätten själv.

När vi handlade hade jag också klagat på att jag inte hittade nåt kul vegetariskt pålägg och Nicklas tyckte vi skulle testa den där sk*inkan. Att äta den var en komplex upplevelse. Den väcker ingen matlust när man ser på den eller känner doften av den eller drar isär skivorna i förpackningen eller när man provsmakar den. Men på en macka - då plötsligt funkar den och det blir gott. 
Fastän jag visste det här andra gången jag skulle äta en macka fick jag fortfarande ingen matlust vid åsynen av sk*inkan, att lägga den på mackan den var en rent intellektuell handling. Det var intressant, men vi kommer inte att köpa den igen.

Ja det var väl det, det.