L.

Vår kära bebis, han ger liksom ett så helt intryck nu. Spåren efter operationen krymper bort. Maten åker in i ena änden och kommer ut i andra änden. 
Nu är det tio dagar sen han opererades. 

Två små tänder har pressat sig upp i underkäken. Han kan sitta så gulligt på rumpan utan stöd under små stunder. Vi testar att ge honom vanlig mat. Han gillar det och är nyfiken. Det känns så skönt! Jag har sagt till Nicklas att jag ska läsa på i den där broschyren om mat från BVC, men samtidigt är min inställning mycket avslappnad kring maten och Love får smaka på det mesta och äta det han tycker om huller om buller. Det rör sig om smoothiesar med bär, frukt, rotsaker och havre, mosade munsbitar av det familjen äter (broccolisoppan var uppskattad), smörgås, vesuvio eller tillyxade bitar av lagom hårda grönsaker som lämpar sig att suga på. 
Tänk att jag har fått se nåt så gulligt som när Love äter gurka. Han vinglade i sin barnstol och tuggade med förundrad blick på gurkbiten som han höll i med båda händerna.

Han blev sju månader under veckan vi var i Uppsala!

Min föräldraledighet lider mot sitt slut. I mitten av april blir Nicklas ledig och så är vi hemma tillsammans under ett par veckor. Jag ska börja jobba den andra maj.