Sedan sist.

Vi hade alltså besök i helgen, Nicklas föräldrar och yngsta bror bodde hos oss fredag till söndag. Det var så roligt att ha dem här, inte bara för att de är öppna och varma människor, de är också extremt hjälpsamma med barn och hussysslor. Dessutom fick jag se hur Ns föräldrar är tillsammans. De är skilda sen strax innan jag och Nicklas träffades, men har en bra relation och samåkte hit från Malå. Nu fick jag en bild av hur det varit i hushållet där Nicklas växte upp. Det var kul.

På lördag fyllde Nicklas år och tidigare nämnda personer samt min sida av släkten bowlade och åt middag på O’Learys. Jag var så himla spänd över att ha hand om bebisen, som jag befarade skulle bli övertrött, men han skötte sig utmärkt och somnade efter att han fått värmd barnmat vid restaurangbordet. Somnade av att Nicklas vankade med honom.

På söndagen hade mamma födelsedagskalas med extrem chokladtårta. Sen har det väl varit vecka.

Jo just det, i måndags åkte vi ner till Uppsala igen med Love, över dagen, för ett återbesök hos doktorn. Och allt ser jättebra ut.