Det är lördag.

What, har de wi-fi på stora coop? Tack. Här sitter jag och väntar på några hamburgare att ta med medan familjen effektivt nog packar in sig själva och våra matvaror i bilen. 

Love är hängig och förkyld utan feber sen ungefär i måndags. Nätterna har varit perforerade av gråt. Bebisen vill amma, men har svårt att göra det med täppt näsa. Om dagarna är han ändå ofta glad, men extra känslig och rödögd. 

Min syster och hennes yngsta kom förbi idag. Vi gick ut med barnen. Det var sol och när vi stod på den översnöade lekplatsen blev vi varma och vände ansiktena mot ljuset. Vi knep ihop ögonen, vi var så ovana. 

Nicklas jobbade hemma. Eftersom han ska bli pappaledig nästa vecka håller han på att göra klart lite uppgifter. Någon som skulle hjälpa honom blev sjuk och det har betytt att N har jobbat över några kvällar. Han har jobbat hemma när barnen har somnat.

Igår kväll träffades jag och Nicklas i soffan och det var så roligt och mysigt att få umgås. Ja alltså kvällarna har ju bara gått åt till barn och jobb i ett par dygn. Igår blev det prat, Barry på HBO och varsitt glas vin, som jag drack upp.