En lek jag och Charlie lekte idag.

Vi var pigor hos en rik familj. Charlie fick städa alla rum och torka den fina frun om munnen när hon ätit jättemycket kyckling, för det orkade frun inte själv. Fina familjen orkade inte spola i toaletten heller, det måste Charlie göra. Jag var barnsköterska och tog hand om bebisen lille herr Orvar. Jag var tvungen att kalla både honom och även hans leksaker för herr och när jag bytte blöja måste jag sjunga en sång om att herr Orvars bajs var guld, annars rusade det fram en vakt och stoppade ner en bomb i byxorna på mig så jag sprängdes. I köket stod en köksa med en kniv och vaktade så inte vi andra i personalen fick mat. Köksan själv fick äta köttbullar, men bara om hon hindrade oss andra från att äta. Huset var kameraövervakat och om vi gjorde nåt fel ljöd ett larm. Om vi försökte rymma så jagade polisen oss och tog oss tillbaka till huset och det spelade ingen roll om vi gömde oss under en låda, för polisen hade glasögon som kunde se genom kartong. Om jag glömde bort att lägga herr Orvar i hans himnelsäng med fyrtio madrasser och åttio kuddar i rätt tid så sprängdes hela huset.

Jo just det, personalen fick gå på ett utedass, men det var ett dass som gick att spola i, för lite lyxigt ska de väl få ha. Det hade miljöpartiet bestämt, sa Charlie.