Herpes och huvudlöss.

Jag har vetat att det bara var en tidsfråga och igår stod det klart: vi hade fått löss. När detta upptäcktes vid 16 på fredagseftermiddagen åkte jag direkt iväg och köpte två saker, lusmedel och extrastora ostbågar. Sen hade vi ett fredagsmys där hela familjen avlusades. Alla över två års ålder fick ha spray i håret i en timme med en plastpåse på huvet. Den under två år fick ha ett medel i håret som skulle sitta i hela natten, han sov på handdukar. Nu är vi lusfria och behöver inte upprepa behandlingen. 

Att ha löss gör att man ej känner sig fräsch enligt undertecknad. Dessutom har jag drabbats av det tredje herpesmunsåret på raken. Malin munherpes Svedjeholm, varför skrivet jag det? Det kommer att bli en sökträff på Google. Man kan alltså rösta på mig i höstens val om man bor i Norrbotten, är nummer sju på regionens valsedel och nummer två i Luleå, för miljöpartiet alltså. Det är jag som gör Italien-rasistisk standup för min bebis och låter honom leka med plastpåsar. Kryssa Svedjeholm! Malin munherpes Svedjeholm.