Herpes och huvudlöss.

Jag har vetat att det bara var en tidsfråga och igår stod det klart: vi hade fått löss. När detta upptäcktes vid 16 på fredagseftermiddagen åkte jag direkt iväg och köpte två saker, lusmedel och extrastora ostbågar. Sen hade vi ett fredagsmys där hela familjen avlusades. Alla över två års ålder fick ha spray i håret i en timme med en plastpåse på huvet. Den under två år fick ha ett medel i håret som skulle sitta i hela natten, han sov på handdukar. Nu är vi lusfria och behöver inte upprepa behandlingen. 

Att ha löss gör att man ej känner sig fräsch enligt undertecknad. Dessutom har jag drabbats av det tredje herpesmunsåret på raken. Malin munherpes Svedjeholm, varför skrivet jag det? Det kommer att bli en sökträff på Google. Man kan alltså rösta på mig i höstens val om man bor i Norrbotten, är nummer sju på regionens valsedel och nummer två i Luleå, för miljöpartiet alltså. Det är jag som gör Italien-rasistisk standup för min bebis och låter honom leka med plastpåsar. Kryssa Svedjeholm! Malin munherpes Svedjeholm.

Kommentarer

Hej alla, jag vill bara ge detta stora vittnesbörd för hela allmänheten om en fantastisk man som hjälpte mig ur en allvarlig sjukdom. Jag har haft HSV-1 OCH HSV-2 VIRUS i bra 2 år nu och jag skulle nästan till slutet av mitt liv på grund av sjukdomen. Allt jag tänker på är, låt mig bara ge upp eftersom livet inte är intressant för mig längre och jag ber också att Gud ska acceptera min själ när jag är lyckligtvis för mig, min lillasyster springer till mig att hon hittade en läkare på Internet som kan bota HSV-1 OCH HSV-2 VIRUS. Hon hjälpte mig med allt, mannen frågade efter mina uppgifter så att han kan förbereda örtmedicin åt mig. Efter att han hade rådfrågat om mina uppgifter berättade han för mig hur min medicin kommer att förberedas, efter att han hade förberett min medicin skickade han mig min medicin och efter att ha använt den i 7 dagar började jag märka något annat i mitt blod så jag gick mitt HSV-1- och HSV-2-VIRUS-test och jag testades Negativt, jag är så glad att jag kan säga att jag inte längre tålmodig med HSV-1 OCH HSV-2. Om du har HSV-1 OCH HSV-2 eller någon sjukdom, HIV / AID, HPV, CANCER, HEPATITS B DIABETITS ALS, PENIS ENLARGEMNT vänligen för din säkerhet, kontakta DR.HAZIM VIA e-postadress (usmandrhazim@gmail.com) eller vad APP-nummer +2349058026857