Kulmen på pms.

Vill bara konstatera: det finns inget värre än att resa. Sånt onjut.

Love är sjuk igen. Feber. Fattar inte var han får det ifrån. Vi andra är inte sjuka. Är det för att jag lät barn peta på honom på Charlies skola igen? Jag hatar hur det smutsigaste i världen, nämligen småbarn, flockas kring Love som flugor kring en sockerbit och rör vid honom med sina snorpetarfingrar på skolan.

Jag hälsade på jobbet igår. God nyhet: vi har ett lunchrum. Dålig nyhet: ett ytterligare antal saker som tillhört mig har spritts för vinden. Jag lokaliserade min stol inne hos en ny anställd, men vågade inte ta upp det. 

Jag kommer få börja jobba i ganska högt tempo från start och det känns väl sisådär. Men den allra värsta stressen just nu är det politiska arbetet. Igår blev jag så stressad över en uppgift med kort deadline att jag fick ont i magen och mjölken sinade.