Kulmen på pms.

Vill bara konstatera: det finns inget värre än att resa. Sånt onjut.

Love är sjuk igen. Feber. Fattar inte var han får det ifrån. Vi andra är inte sjuka. Är det för att jag lät barn peta på honom på Charlies skola igen? Jag hatar hur det smutsigaste i världen, nämligen småbarn, flockas kring Love som flugor kring en sockerbit och rör vid honom med sina snorpetarfingrar på skolan.

Jag hälsade på jobbet igår. God nyhet: vi har ett lunchrum. Dålig nyhet: ett ytterligare antal saker som tillhört mig har spritts för vinden. Jag lokaliserade min stol inne hos en ny anställd, men vågade inte ta upp det. 

Jag kommer få börja jobba i ganska högt tempo från start och det känns väl sisådär. Men den allra värsta stressen just nu är det politiska arbetet. Igår blev jag så stressad över en uppgift med kort deadline att jag fick ont i magen och mjölken sinade.

Kommentarer

Anonym sa…
Men eller hur! Jag är tvungen att ta med min nyföding när jag hämtar på förskola, och de andra barnen kommer mot oss som otäcka zombies. "Bäääbis!", råmar de och försöker tränga sig in mellan mig och babyskyddet. Hatart! Man (läs: timida jag) kan ju inte gärna visa sin irritation heller när det är pedagoger och andra föräldrar i närheten.
Malin sa…
Haha :) Nej det är så sant. Jag borde aldrig ha skrivit det här heller för jag skapar bara dålig stämning och hat mot barn. Men men. Från och med nu ska jag sträva mot nolltolerans för petningar på bebisen av okända.