Lingonvecka.

Varför jag skrev det där om att det är onjut att resa? Nej det var inte av nån speciell anledning, vi ska inte resa nånstans, jag ville bara suga glädjen ur andras mysplaner.

Troligen borde jag radera allt jag skrivit de senaste tre dagarna på min blogg, men det får ligga kvar som en gåva till forskningen.

Nu har i alla fall mensen kommit (varför skriver jag enbart om mina reproduktiva organ i min blogg?) så ordningen är återställd.

Idag är Love feberfri men Charlie är förkyld. Vi är hemma alla fyra. Det går bra. Ingen gråter. Charlie ser på film. Bara barnen mår bra är allting okej.

Ett tillägg:

När jag hälsade på mitt jobb var det absolut bästa att träffa alla mina trevliga arbetskamrater. Alltså, att vi hela tiden omorganiserar och att jag ska flytta för femte gången på tre år är ju inte något som mina kollegor har nåt att göra med. Det känns lite dumt i efterhand att jag bara skrivit gnäll om mina tankar kring jobbet. Det var verkligen jättekul att träffa alla. De gör att det känns bra att komma tillbaka.

Nu ska jag äta pizza.