Påsk.

Den här påskledigheten har varit så kul för barn. Shit pommfritt vad vi har gjort grejer på deras villkor. Kolla ba:

Långfredag: Leos lekland med kusinerna.
Påskafton: gå påskkärring med kusinerna, pyjamasparty med kusin.
Påskdagen: pulkaåkning på ormberget inklusive korvgrillning med kusinerna.
Annandag påsk: utflykt till äventyrsbadet Nordpoolen med kusinerna.

Det som jag kände minst för av dessa aktiviteter var, gissa en gång, badhuset. Jag klarade inte av att säga ja till förslaget, men jag förstod att det skulle bli bra när vi väl var där, så jag bad Nicklas att bestämma. Och så åkte vi. Jag hade Charlie i omklädningsrummet och Nicklas tog med sig Love. Den stora behållningen av badhusbesöket visade sig vara att Love gillade att bada. Först var jag med Charlie och tjejerna, min syster med barn alltså, sen satt jag med Love i bebispoolen. 

Den ungen som har skrikit skräckslaget när han ska tvättas blev inte upprörd i badhuset. Han var lugn och avvaktande innan han vågade börja plaska med händerna och så småningom, med stöd av mig, stå och klappa med händerna på poolkanten. Detta var så gulligt. Det var varmt och skönt och vi hittade en stor plastväxt som hängde ut över poolen och vi flöt in i den och satt där och kände på blad och låtsasgräs och kamouflerade oss från övriga badgäster.

Charlie hade flytväst och ville bara simma och simma.
Sen gick vi upp. Efter 25 minuter möttes vi samtidigt utanför omklädningsrummen, jag och Charlie och Nicklas och Love. Det hade gått jättebra att duscha Love i en duschstol för bebisar. Sen fikade vi, vilket hade varit ett krav från mig.