Prinsessdagen.

Idag har vi firat prinsessdagen, en tillställning påhittad av Charlie som innebär att man klär sig som som prinsessa och äter middag med efterrätt. 
Det var vi i familjen samt min syster med barn. 

Jag har ju nån slags motvilja mot att visa bilder på barnen i min blogg, fastän den som ville helt säkert skulle kunna 3D-modellera en perfekt avbild av båda mina barn ner till tånaglarna, med tanke på allt jag lagt ut både här och i ”privata” kanaler. Men ändock ska du  din stackare gå miste om att se några extremt söta prinsessor mellan 0 och 38 år i detta inlägg.

Ja, jag och min syster var ju också utklädda. Jag hade balklänningen från min studentbal och en tiara jag lånat av Charlie. Hade sen på mig dessa kläder inklusive tiaran ganska så länge, även medan jag hängde tvätt långt efter att gästerna åkt hem. Mitt inre barn krävde det.


Prinsessetårta, ej att förväxla med prinsesstårta, som vi inte åt på grund av att marsipan är förbjudet på prinsessdagen.


Så här ser resterna efter en prinsessmiddag ut.