Vår... värme(?) och interpunktionsproblem.

Vill bara säga att det var varmt ute igår. För att skildra den här begynnande våren på snyggast sätt har jag fotograferat följande träd.

Varmt är lika med tio grader och sol. Jag hade vårkappa och vinterkängor och svettades. Love hade vinteroverall. Han blev ju varm. Nu inser jag att bebisen behöver nån slags ”vår-kläder”(?). Vet inte vad det är. Kan inte se någon bild inom mig när jag försöker visualisera vårkläder för bebis.
Senare på dan när vi hämtade C från skolan hade han kofta, mössa och en buff som halsduk, samt en mellantjock filt över benen(?). Var detta rätt? Det var det närmaste jag kunde komma.
(?)

Kommentarer

Anonym sa…
Skaloverall! Ohemult dyrt nytt. Finns kanske på nån loppis. Tycker också att x antal koftor är bra, som förritín. Man kan slänga på en galonbyxa också? Hängslena utanpå koftan. En jordgubbsmössa upptill? Ja. Snyggt. Och tillåter snösittning.

/Elin
Malin sa…
Tack Elin! Jag funderade på detta med skaloverall när jag kollade tradera tidigare idag. Men vågade inte buda. Köpte en fleeceoverall istället. Skulle ha väntat på din expertis.
Så snyggt med gubbmössa.