Vi ska leva det ljuva livet.

Hej kära du. Love, som jag anser borde ha blivit friskare, fick istället feber för några dar sen. Nu har han varit sjuk i tio dar. Jag har blivit coolare som tvåbarnsmor och dessutom fått såpass mycket oönskad erfarenhet att jag kan skilja på akuta och ickeakuta tillstånd hos barnen. Trots det blev jag orolig. Varför är han sjuk så länge, tänkte jag.

Nåja. Det här kommer också att gå över och då kommer det att vara jätteskönt att han är frisk och kan sova gott igen.

Nu några scener ur den senaste tidens glamourösa småbarnsliv:

Som en månlös natt. Som kärlek utan kyssar. Svart kaffe på grund av att jag inte handlat.


Det här är mitt halvätna kvällsfika som jag lämnade på soffbordet igår när jag fick gå in till Love och blev kvar där hela natten. Överbliven kall ärtsoppa.