Den senaste tidens teknikproblem.

OKEJ här kommer inlägget då jag skriver av mig om olika tekniska problem jag har haft på jobbet sedan jag kom tillbaka.

1. Varför frågar datorn mig vilket program jag vill öppna en word-fil med?

2. Outlook som är sååå noga med att påminna mig om att förra onsdan var en klämdag, varje gång jag öppnar mejlen. Tack så mycket för att du "hjälper till".

3. Medan jag var mammaledig hade min dator bytts ut för att den var "för gammal" vilket inte var sant. Men det var väl nåt med nåt avtal. Min vikarie fick då en ny dator, i den brändes det in att den var hennes och det innebar tydligen att allt jag ägt gick förlorat. Jag kunde inte använda mina adobeprogram, för de var vikariens och jag kunde inte beställa nya program för då måste jag först installera om hela datan och det tog en och en halv timme, sa it-supporten, efter att de guidat mig till att trycka igång ominstallationen. Sen hjälpte det ju inte att jag hade installerat om datan, för det som egentligen var fel var att beställningssystemet bara funkade i explorer. Sen kunde jag beställa programmen, men dååå kom den beställningen till min vikaries mejl för det var hon som stod som ägare till datan, åsså vidare

4. Jag hade inte bara blivit utsatt för kontorsplundring gällande möbler och utrustning, utan jag fanns inte heller kvar som person i kommunens system. Varför? Jag kan inte komma in i systemet, inte göra hänvisning av telefonen, det är inte jag som står på mitt telefonnummer etcetera etcetera

jag har såklart felanmält detta enligt gängse rutiner och det är 1 veckas väntetid mellan varje svar via mejl som inte löser mitt problem

det bara ringer här i min telefon och varje gång jag svarar är det en tyst paus och sen säger nån jättehögt JAHA jag sökte blabla (som inte är jag).

så himla högt ljud i telefonen

Jag vet att det här var tråkigt och jag orkar inte heller berätta vidare. Tack för uppmärksamheten.

Kommentarer