En första arbetsdag och leve elcykeln.

Under min första arbetsdag gjorde jag och vikarien en överlämning, jag letade reda på försvunna möbler och fixade fint på mitt nya kontor, beställde nytt av utrustning som försvunnit, hade ett bra samtal med min chef och började direkt att producera. Jag kände mig så välkomnad av mina arbetskompisar. Jag saknade familjen men slutade dagen glad.

Nu har jag nyss lämnat Charlie på skolan. Arton minuter efter att vi rullade ut från uppfarten med cykel och cykelvagn stod vi i skolans kapprum.
Innan vi åkte, jag ba: brukar du och pappa ha på regnskyddet när du åker i vagnen?
Charlie: Nej, vi brukar bara ha nätet.
När vi kom fram var hon nedskvittrad med lera i ansiktet. Nu sitter regnskyddet på.

Jag cyklar elcykel. Innan Love kom försökte jag använda elmotorn så lite som möjligt för att få motion. Jag hade dåligt samvete när jag ökade motorkraften. Men nu, som tvåbarnsmor, handlar cyklingen om transport, inte motion. Jag sparar gärna in minuter genom att använda elmotorn till max hela tiden.