En snabb kram i morgonruschen.

Jag jobbar ju. Idag var Love redan vaken när jag och Charlie steg upp. Ja, och Nicklas var också vaken förstås. Och Love körde omkring i gåstolen och var så HIMLA GLAD. Han kom sättandes mot mig och log och hoppade och gjorde glada tjut och hade armarna utbredda som för en kram. Jag kramade honom och han klamrade sig fast sådär vid mig som han gör och tuggade lite på min axel på ett sätt han har för vana att göra. Jag sa att jag älskade honom och höll honom en kort stund. Sen skulle jag ju ta fram kläder åt Charlie och göra frukost och så vidare. Och så åkte vi iväg. Love var inte på nåt sätt ledsen när vi åkte, men... det kändes jobbigt för mig att lämna honom.

Men men, vi är otroligt välbemedlade, för om bara fem veckor är vi lediga tillsammans igen och kommer vara det större delen av sommaren. Ja, jag gillar mitt jobb, men det känns ändå bäst att kunna vara med familjen och lilla Love som inte ens är ett år gammal.