Måndag morgon.

Jag steg upp tjugo över sex och visste att jag hade en halvtimme att äta frukost för mig själv. Vad njutigt.

Sen började jag jobba hemifrån medan Charlie åt frukost. Detta ledde möjligen till stressmage, eller också var det att jag skulle skjutsa Charlie till skolan i miljöpartiets tesla som jag bara kört en gång runt kvarteret. Okej. Jag fick ringa två samtal under färden för att reda ut hur man kör.
1. Hur startar man den?
2. Hur får man i backen?
Den är automatväxlad och har inget tändningslås eller annat omodernt.
När jag kommit på hur man gjorde var bilen skön att köra. Jag kände mig lätt, kanske för att jag bajsat fem gånger.

Att köra en bil med miljöpartiets logga på fick mig att känna dessa saker:
1. Det är viktigt att följa trafikreglerna.
2. Man bör inte ge fuckyou-fingret till folk, vilket är svårt för mig.
3. Rädsla att bli omringad av arga stadsjeepar.