Ursäkta mig, men jag ansåg att det här var äkta livskvalitet.

Jag jobbade tills klockan var 15, sen gick jag hem. Nu i efterhand inser jag att jag nog gick en timme för tidigt.

Jag kom hem till tomt hus. Nicklas var och handlade och hämtade Charlie. Jag släpade ut alla krukväxter på gården för att byta jord. Det var sommarvärme.

Det var härligt när Nicklas och barnen kom hem. Alla var glada. Jag ammade Love på altanen. Nicklas hade köpt grejer att grilla. Han lagade mat medan jag började med krukväxterna, Love satt på en filt och Charlie hoppade studsmatta hos grannen.

Vi åt middag utomhus. Love är tio månader idag. Han säger en massa ljud, dadada och nänänä. Han är så varm och riktig. Han satt och studsade i sin stol. Fick tugga på en avskalad majskolv efter bebismaten.

Jag jobbade vidare med krukväxterna när jag hade städat i köket. Nicklas gjorde mangosorbet till efterrätt. Han och barnen åt det, sen gick han och la sig med Love.
Charlie hjälpte mig att göra klart krukväxterna. Stora, fina unge. Sen satt hon i sandlådan medan jag städade undan allting och nu sover hon i sin säng bredvid mig. Det här var en härlig dag.