Den senaste tidens misstag.

För att min blogg inte ska bli förljugen ska jag berätta att jag har haft en liten fas av att trampa i klaveret i nära relationer. 

Dels har jag och N grälat offentligt i veckan, på grund av att jag gav C en bulle efter att N upprepade gånger nekat henne en bulle. Jag tror bråket brakade lös för att vi har haft så lite tid att ens prata med varann senaste veckorna. Men samma kväll pratade vi mycket och löste lite konflikter som legat under ytan. Det var bra.

Även råkade jag lura i en jag bryr mig om att vi skulle buda på ett hus tillsammans, varpå personen blev glad över det. Sen kom jag på att vi inte alls är redo att sälja vårt hus eftersom det behöver renoveras en del först. Så vi drog oss ur det hela, varpå personen blev besviken. Ja det var ju dumt.

Kommentarer