En till dag på favvostället.

Tog del av världens bästa vård idag igen. Inatt blev jag tokig av Loves oförändrade blöjor och bestämde mig för att kolla upp det. Jag och Nicklas delade på blöjbytena och jag hann inte somna om efter 05-bytet innan Love blev pigg och ville stiga upp. Då gick jag upp med honom och sen körde jag på okänd energi under dagen. 

Så fort telefontiden startade ringde jag sjukhuset i Sunderbyn och den här gången kom jag fram. Efter några timmar blev vi uppringda. Vi fick en jourtid och jag och Love åkte in direkt. 

Vi blev kvar på sjukhuset hela dagen, kom hem vid 16. Då hade sonen undersökts på längden och tvären, lämnat blodprov och fått ultraljud på magen. Allt var normalt. Han har inga mystiska fel på sig. Bara en sak var oroande: han har gått ner i vikt. När små barn går ner i vikt, det tycker jag inte om.

Hur som helst verkar det vara en förkylning som satt sig på magen, precis som sköterskan på 1177 sa. Det borde, enligt expertisen, ge med sig. Vi fick en tid för uppföljning nästa vecka. Sånt känns alltid så bra.

Extra info: jag hade sånt tålamod med all väntan hela dagen fast jag var trött. Extra bonusinfo: när vi varit på sjukhuset nån timme fallerade min menskopp och jag blödde igenom trosor och leggings. Sen gick jag i det resten av dan. 

Jag var SÅ LÄTTAD när jag kom hem och fick duscha och byta till rena kläder.
Kommentarer