Hej!

Jag ska inleda med att berätta att jag ser ljuset i slutet av virustunneln. Vi har just haft vår första blöjbytesfria natt sen Love blev sjuk. Åh hurra. Tack gode Gun.

Det här är tredje veckan med sjukdomar i familjen. Nicklas har klarat sig helt, Charlie är helt bra och har orkat vara på cykeltur, Love är pigg, har aptit och är bättre i magen, så det går åt rätt håll.

Jag vaknade med ont på ansiktet. Jag diagnosticerade mig själv med bihåleinflammation. Men jag känner mig okej, du vet, när man inte är sjuk i kroppen. Att bara ha ont är lättare att hantera än att inte orka med. 

Ja, förlåt att jag klagar så mycket över våra sjukdomar! Det var nog för att jag också blev sjuk och inte kunde vila om nätterna som det kändes så jobbigt den här gången.

Vi har ställt in städningen på grund av sjukdom, för jag orkade inte.
Igår jobbade jag några timmar med politikgrejer, det var mycket skönt att få bort det.

Vi gjorde en utflykt till skogen och vattnet också. 

Under den här perioden har jag verkligen uppskattat den sniff av glamour som mina selfiesar innebär.

Kommentarer