Släpper på trycket.

Hej!
Låt denna bild illustrera tonen i mitt inlägg samt hur semestern har inletts.

Det här. Mitt rufsiga hår och den fläckiga badrumsspegeln. Syns det att jag har huvudvärk?

Jag måste få skriva av mig lite. 

Det positiva: Charlie mår bra. Love har inte ont längre.

Det negativa: Loves diarré har inte upphört. Jag är fortfarande trött av nåt virus och har haft huvudvärk i flera dar. Jag har en massa arbetsuppgifter som jag inte har gjort på grund av att jag mår dåligt, att Love bajsar konstant och att vi har ett till barn. Jag är stressad över det. Vi hinner på inget sätt hålla rent i huset.

Eftersom Love inte har slutat bajsa dagarna och nätterna igenom kontaktade jag vården igår. Först Uppsala, eftersom han är ett stjärtledes specialfall. De svarade inte på telefontiden. Sen vårt eget sjukhus barnmottagning. Den automatiska rösten sa att de hade ”slut tider att ringa upp på”. Sen 1177. Där svarade en sjuksköterska direkt och jag kände mig lycksalig. Jag beskrev Loves symptom och allmäntillstånd. Sköterskan sa att det lät helt ofarligt och gav mig ett recept på en stoppande morotssoppa. Jag blev så lättad att jag gick på moln efter samtalet. 

Vi har totalt vänt på dygnet. Eftersom nätterna är jobbiga med blöjbyten är vi trötta på morgonen och ingen orkar ta sig an den onaturliga uppgiften att få Charlie att stiga upp tidigt. Vi har bara sovit. 

Idag steg jag upp med barnen 9.50. Vi behöver verkligen sömn för att orka med och bli friskare. Samtidigt känns det helt knasigt att sova halva förmiddan och sovmorgnarna innebär att Charlie är pigg till midnatt.

När vi väl var uppe idag gjorde jag iordning frukost  och Love fick den där soppan.

Kommentarer

Anonym sa…
Känner med dig och minns när mina två små var lite mindre och allt blev er eller mindre kaos när dom blev sjuka. Vi har också vänt på dygnet redan fyra dagar in på sommarlovet, vet inte om det är dumt eller skönt. Ta hand om er. Kram från Lena i norraste norr.
Malin sa…
Värst vad det värmde med din kommentar och kram Lena! Tack och hoppas ni får ett helskönt sommarlov.