Städning och lekland.

Idag hände det äntligen. Vi städade. Och med vi menar jag till 95 procent Nicklas. Min insats var att plocka lite, dammtorka lite och skrika lite. 

Sen åkte jag iväg med Charlie till Leos lekland. Medan vi var borta storstädade Nicklas huset inklusive att tvätta alla fönster. Att komma hem till det var väldigt fint. Det är så härligt att få vara i denna renhet nu.

Charlies besök på leklandet var en belöning för att hon somnade utan oss i sitt rum för första gången nånsin. Detta skedde för tre dar sen. Vi båda eller någon av oss har suttit vid köksbordet utanför hennes rum tills hon har somnat dessa tre kvällar. Det är så bra jobbat av henne. 

Det var jätteroligt att vara med Charlie på Leos. Vi lekte och fikade. Vet inte vad det är, men jag gillar lekland på något för mig själv outgrundligt sätt. Och det var så värdefullt att få vara med min dotter i två timmar utan avbrott.

Under besöket tappade jag bort mitt barn en gång och min mobiltelefon en gång, men jag hittade barnet och någon hade lämnat in mobilen i kassan. Så bra.

Nicklas gjorde pizza till middag på rester av grillade grönsaker.Möms.

Jag och Love tog en sväng till affären i regnet efter maten.

Imorgon kväll är Nicklas borta så vi tog oss ett tidigt och perfekt fredagsmys ikväll. Kolla vad gott!

Kommentarer