Charlie 7 år.Idag blev Charlie sju år! För mig var det en känsla lika mäktig som att se Storforsen. Vi gick in och väckte henne på morgonen med sång och presenter. Hon fick en dagbok, färgpennor, en klubba och ett spel och hon blev jätteglad.Vi hade födelsedagsfika för båda barnen på eftermiddan. Nicklas hade bakat två tårtor. En liten med ett ensamt ljus och en lite större med sju stycken. Vi sjöng för barnen och sen fick Charlie blåsa ut sina tårtljus och hjälpa Love att blåsa ut sina. 
Det var mascarponetårtor som var så goda, att när vi började fika och jag fick in tårta i munnen ville jag avbryta det mysiga samtalet genom att bara skrika GUD VAD GOD TÅRTA.


Charlie fick efterlängtade och uppskattade presenter av släkten. I bild en mikrofon med inbyggd högtalare och ekofunktion från moster.

Charlie, jag är stolt över allt du är. Jag älskar dig megamycket.

Kommentarer