Ensam med barn.

Klockan är ett på natten och båda barnen sover bredvid mig i sängen. Nu unnar jag mig lite tid att se på teveserier och blogga.

Igår åkte Nicklas iväg till stugan i Grannäs för att bygga färdigt dasset där och göra stugan beboelig för oss. Han fick hjälp av sin pappa som kom hit med släpvagn och drog med en massa grejer ner till Västerbotten. Det var så bra gjort.

De åkte iväg medan jag och barnen tog ett eftermiddagsdopp på stranden. Vi kom hem därifrån 18 och åt en sen middag. 

När vi skulle lägga oss blev det kaos. Först fick jag Love att somna. Men hans sömn är så skör att han vaknar hela tiden och då måste jag vara där. Charlie vågar inte somna i sin säng om jag inte sitter utanför dörren, så jag tänkte att vi skulle sova alla tre tillsammans. 

När Charlie la sig vaknade förstås Love och blev superglad och ville busa. Jag låg i mitten, men barnen varken kunde eller ville låta bli att egga upp varann. Till sist blev jag arg. Alla gick upp, fick torr blöja/gå på toa, jag lugnade mig och vi försökte somna igen. Till slut, klockan 23.30, sov båda barnen.

Idag sov vi alla till kl 10. Det var skönt och det är dumt. Även fast läggningen var mera harmonisk idag somnade ju Charlie samma tid igen. Halv tolv på natten.

Nåja. Vi fångade iallafall den här varma och fina dagen genom att vara på stranden igen och träffa en kompis som Charlie lärde känna där i söndags. Så himla bra med sånt med barn. De är så öppna.

Och dasset i Grannäs är färdigt enligt rapport.

Nu borde väl jag släcka eftersom jag planerar att stiga upp 8 imorgon och dra upp Charlie, något jag kommer misslyckas med såväl i helheten som i varje moment.

Kommentarer