Hemma.

Jag är trött efter en lång bilfärd hem med barnen, men jag ville ba säga att veckan i stugan var underbar. Så härlig.

Ska jag berätta nåt om det lilla bröllopet som jag nämnde tidigare? Det är så synd, men jag kan knappt göra det, för jag missade så mycket. Det var Nicklas bror som gifte sig. När vi var i kyrkan gick jag och ammade trötta och gnälliga Love på en toa. Och där blev jag kvar medan bruden fördes in av sin pappa till Mendels bröllopsvals. (Jag blev rörd fast jag inte såg nåt.)

Sen fick jag och Love smyga ut och jag gick runt Malå med honom i vagn och försökte få honom att somna. 

Dessa misslyckade försök fortsatte efter att vi anlänt till bröllopsfesten. Jag travade upp och ner längs den enda vägen i natursköna Rentjärn. Love somnade inte. Jag bytte en bajsblöja vid vägkanten och tyckte att det var väl oromantiskt. 

Sen fick jag lägga Love att vila i sin farmors husvagn där han till slut somnade. Då kunde jag äntligen delta och hälsa på brudparet. Vi åt väldigt god mat i en mysigt pyntad ladaNicklas var toastmaster på festen, han gjorde ett bra jobb. Jag hade fokus på Love och vid klockan 22 gick jag med honom till husvagnen och la mig glad och nöjd.

Kommentarer