Saker Charlie har sagt idag.

På morgonen frågade hon om vi ville bli med i Klubb Turbé (vet ej var namnet kommer ifrån). Det var en klubb för att fånga tjuvar, forskning, snickeri och gymnastik. Vi sa ja. Jag fick bli forskare och Nicklas snickare. 
”Jag kan allt, för jag är chefen” sa Charlie.

Charlie har även en ninjaklubb. Hon försöker ofta värva medlemmar till den, med varierande framgång. Det är inte lätt med ninjaklubben, för det är ingen lek. Detta var svårt att förstå från början, men Charlie vill göra riktiga ninjauppdrag. 
Hon har berättat att hon två gånger har varit med om att nån vill vara med i ninjaklubben men sen säger att de är ninjachef istället för henne. Två killar. Upprörande anser jag.

När vi gick nedför Storforsen sa hon: 
”Vet du vilken superhjälte jag tycker är bäst?”
”Lava girl.”
”Nej.”
”Wonder woman.”
”Nej, det är en jag har hittat på.”
”Då vet jag inte vem det är.”
”Jag har hittat på ett eget gäng med superhjältar. Den jag gillar mest är en som växer när hon blir arg. Det börjar på hhhhhh...”
”Hulkflickan?”
”Nej! Hulka!”
Sen sprang hon framåt på spången.

Alltså visst finns väl en kvinnlig hulken, she-hulk eller nåt sånt? Hur som helst. Originellt att nån väljer hulken som favoritsuperhjälte. Jag tycker om det.

Kommentarer