Storforsen och jättegrytorna.
Idag åkte vi med syrrans familj till Storforsen. Det är en och en halv timme i bil från Luleå. På vägen dit var Love missnöjd, för han gillar inte att åka bil och är bara lugn om jag sitter och håller upp en mobil som spelar babblarna framför honom. Nej, det duger inte med Arne alligator, då får han ångest. Och så slutade även babblarna att ge honom ro imorse. 

Då blev jag sur och krävde att få byta med Nicklas och köra bilen istället. Sen bytte jag en blöja och smällde lite hårt i olika bildörrar.

Sen somnade Love på en sekund och resten av resan gick bra och jag bad om ursäkt för hur jag betett mig. Vi åt lunch på hotellet och vandrade upp längs med forsen.

Storforsen är så mäktig. Tror jag grät när vi var där sist och idag kände jag mig rörd av naturens krafter igen. Om man viker av in i skogen en bit upp längs forsen kommer man till jättegrytorna. Där finns klippor som översköljs av vatten från forsen och klippformationer där stora och små kan bada. Vi var där länge. Det var så roligt.

Love har stått i ett strömmande vatten med händerna hårt om sin pappas fingrar. Charlie har lekt och lekt med sin kusin överallt där de bottnade. Nicklas och min syster och de stora barnen har hoppat från höga höjder. Jag simmade i det friska vattnet omgiven av klippväggar och skog. Det var en underbar upplevelse.

Och så fikade vi och Love somnade uppe på en klippa.

Kommentarer