Superinsatser.

Jo, jag hade tänkt skriva att i fredags hade Nicklas jobbfest och då brukar de alltid börja festligheterna klockan 14. SÅ KUL för oss som är hemma och tar hand om barn och bebis! 

Seriöst så kände jag mig definitivt lite missunnsam när det var körigt med barnen, men samtidigt var jag helt på det klara med att N behöver såna där andningshål. Det gör vi båda. Och därför tyckte jag det var i sin ordning att han åkte på fest.

Skall notera att jag bedömde att jag gjort ”värsta superinsatsen” med barnen. Åh, jag minns, vad gulligt första gången jag skulle lägga båda barnen själv och var så nervös. Nu är det inget med det. Och före själva läggandet gjorde vi flera grejer, bland annat spelade jag och Charlie både Operation och Apbingo. Under tiden spelade Love Rappakalja.

Sen har det faktiskt ägt rum en äkta semesterdag. I söndags var det vackert väder och hela familjen for till stranden. Vi var där flera timmar, Love var jättegullig i badkläder och solhatt, Charlie hade med sig en gigantisk rosa uppblåsbar flamingo som fick jubel att spridas bland barn när hon rörde sig med den i vattnet.

På kvällen grillade vi och åt utomhus. 
Nicklas: gillar du inte att äta utomhus?
Jag: ja då, det är väl bara att det är tjorvigt att bära in och ut maten, att man kan frysa och att Love kommer åt allt på utebordet, annars gillar jag att äta utomhus.

Då hade Nicklas dukat, ordnat pläd och munkjacka på mina och Charlies platser och gjort en lekhörna till Love. 

Kommentarer