En dag i valrörelsen.

Något jag tror att jag vet är att när jag berättar om vad jag känner, alltså inte vad jag tycker, utan vad jag känner och visar vem jag är, så blir både jag och du rikare. Det är något jag alltid kan ge.

Idag känner jag mig skör. Politik är svårt. Både för att man ska stå för en politik och för att man ska klara att kompromissa. Men också för att tonen är hård. Du vet ju hur jag känner för det.

Idag när jag cyklade förbi valstugan var det nån som hade rivit ner affischen med bilden på mig.

Det känns kallt. Jag tror att människan som gjorde det avskyr miljöpartiet, men inte vet vem jag är. Jag hade ju förberett mig på att våra skyltar och affischer skulle bli vandaliserade. Men det känns hemskt. Därför att jag är en människa som vill bli behandlad väl.

Jag har fått tjockare hud. Men ju närmare mig personligen angreppen kommer, desto hemskare känns det. Så obehagligt att veta att någon tycker illa om en.

Jag vet att det inte finns något annat att göra än att kämpa på och hålla emot utvecklingen som går mot hat och kaos. Jag önskar bara att jag slapp det.

Kommentarer