Prolog sluta amma.

Vi ska sluta amma på nätterna. Idag vaknar Love ungefär fyra gånger varje natt och gråter. Och jag ammar honom varje gång. Och ibland på dagarna också. Nu vill jag sluta.

Jag trivs med att amma. Både jag och Love tycker det är mysigt. Men Love är tolv månader och jag vet att han inte behöver mat på natten längre. Han vill bara ha tröst. Jag vill att Love ska sluta föredra mig framför Nicklas, jag vill kunna ge mer tid till Charlie och jag vill kunna ta medicin som jag behöver. Och som bonus har vi ju nattsömnen.

Vi ska göra så att jag sover i Charlies säng ett tag. Vi får väl se hur länge det dröjer innan Love "glömmer bort" amningen. Och hur det här funkar över huvud taget.

Härom dan höll Nicklas på att peppa upp sig inför att ta över alla nätterna med Love, som säkert kommer bli ganska jobbiga från början. Han sa att han kanske kunde få nåt fint som belöning för att han tar de jobbiga nätterna.
Jag svarade: "Ja, vad sägs om att jag tar det första året med vaknätter?"
Detta ledde till dålig stämning.

Kommentarer