Så kan det vara ibland.

Mer om helgen. Jag försökte upprepa myset med att fika på le croissant med familjen i lördags. Det gick så här:

Vi hade varit ute och slagit vår äng med lie på förmiddan och inte orkat snoffsa till oss nåt särskilt, så vi såg ut därefter. Äldsta barnet fick två mindre sammanbrott, först för att hon inte visste vilken dricka hon fick välja och sedan för att hon inte kunde skjuta in sin stol.
Den yngsta var från början på glatt humör och kastade ner föremål på golvet. Jag matade honom medan jag drack mitt kaffe, sen visade det sig att barnet var lite dåligt i magen. Jag gick för att byta blöja på honom. När jag upptäckte skicket på blöjan och barnets rumpa samt att vi hade nästan slut våtservetter fick jag lite panik. Love gallskrek genom hela saneringen. När jag kom ut från toan betraktade alla vid det närmaste bordet mig och Love. Jag fick flyktkänslor, familjen satt redan påklädda vid vårt bord och vi lämnade lokalen.

Ja, vissa fikastunder är mysigare än andra.

Kommentarer