Sånt som har hänt.

I lördags hörde jag mig för om syrran och hennes barn ville följa med oss och leka i stadsparken och fika på Le Croissant. Det ville dom. I stadsparken var det lekparken vi var ute efter - men när vi kom dit var fontänen full av badskum. Barnen blev lyckliga, sprang omkring och lekte med skummet tills flertalet var nerblötta.

Sen fikade vi allihopa på ganska nyöppnade kaféet le croissant. Jag älskade det omedelbart och hämningslöst, på grund av: det hade ett mysigt franskt namn, fin inredning och rejäla, lockande bakelser. Jag valde cheesecake med vit choklad.

Under promenaden mot bilen bestämdes det hastigt och lustigt att Charlie skulle sova hos syrran. Det kändes jättekul för oss alla. Charlie, som fick vara med sina kusiner och jag och Nicklas, vars blickar grumlades vid tanken på en kväll med högre grad av barnfrihet.

Egentligen skulle jag ha jobbat i miljöpartiets tält på Musikens makt mellan klockan 21 och 00. Men jag bytte pass och var borta 18-21 istället. När jag kom hem därifrån sov Love och jag och N hade filmkväll.

På söndan åkte vi för att hämta Charlie/umgås en stund med gänget. Vi lekte i lekparken på gemensamma gården. Love gungade för första gången och tyckte det var roligt. Det var mycket gulligt.

Nu är det vecka. Det är torsdag. Jag jobbar som vanligt på dagarna och klämmer in lite politiksaker där de får plats. Igår efter jobbet åkte jag till kansliet och hade möte med arbetsutskottet. Vi var klara vid klockan 20. När jag gick stod vår toppkandidat kvar och fixade med valsedlar.
"Ta hand om dig" sa jag.

Kommentarer