Sluta amma, kapitel 3.

Mödraskapet utan amning har fortsatt utan speciella incidenter. Jag och Nicklas sover med Love mellan oss. Jag har alltid på mig nån tröja så inte den lilla ska komma på att amning finns. Det funkar bra. Det är bara det att jag har svårt att få Love att komma till ro nu. Varannan kväll lägger jag honom. Det tar evigheter för mig att få honom att somna. Nicklas spekulerar i att det är för att jag är så rolig att va med. Jag tror att han saknar något, men inte riktigt har kommit på vad det är. När Nicklas lägger honom somnar han som vanligt, ganska fort. 

Fastän vi inte ammar vaknar Love fortfarande flera gånger på nätterna och är ledsen. Härom natten ville han inte sluta gråta. Då gav jag honom välling. Det gillade han. Men jag vet inte. Det är som att han bara har mycket att bearbeta. Jag tror inte han är hungrig egentligen.

Han tar fortfarande inte napp, men livet funkar rätt bra ändå.

Kommentarer