Svärmor på besök.

I tisdags kom min svärmor på besök. Hon stannade två nätter. På onsdan gjorde vi allihop en utflykt till Klubbviken. Det är en fin strand på en ö och för att ta sig dit måste man åka turbåt. Jag var på höjden av min pms och så som den trånga, varma och krångliga båtresan var med barnen tänkte jag att Klubbviken fick lov att leverera. Det gjorde den lyckligtvis.

Fastän vädret på land var "äckligt" om du förstår vad jag menar med det (varmt och tryckande och fuktigt), så var det härligt i Klubbviken tack vare vindarna från havet. Jag tycker om att vara på stranden. Att simma och känna doften av vattnet i älven som möter havet. Och att sitta på stranden och torka i solen och vara lite smutsig. Love sov i vagnen på stranden i tre timmar.

Och så på torsdag åkte svärmor hem och tog Charlie med sig. Charlie är nu hos sin farmor där hon har sovit två nätter utan oss. När de satte sig i bilen och åkte hisnade det i magen på mig. Det är första gången vår unge åker iväg så långt från oss, tjugofem mil bort. Hennes farmor är den tryggaste barnvakten jag kan tänka mig, men det hisnade ändå. Tänk de som måste skicka sina barn på flykt.

Idag åkte Nicklas efter och anslöt sig till Charlie och svärmor. Jag och Love är hemma. Om någon dag kommer Nicklas hem med vår förstfödda. Hon har såklart haft jättekul hos farmor, badat, lekt med en tremänning och cyklat.

Kommentarer