Utflykter.

Härom dagen kom min syster på att vi skulle göra utflykt till Rånepoolen. Det var ju 23 grader varmt, fortfarande badväder. Det blev vi tjejer som åkte. Jag och Charlie och syrran och hennes barn. Det var så lyckat. Barnen badade två timmar i sträck. Den sista timmen satt jag och syrran vid poolkanten och drack kaffe medan barnen badade. Charlie fick låna ett par simglasögon. Hon dök och dök ner under vattnet.

Vi har gjort så många utflykter i sommar. Känns som att vi har gjort allt som närområdet har att erbjuda. Idag ville Charlie bada igen. Då kände jag och Nicklas att vi inte orkade det. Nicklas kom på att vi skulle åka till museet och jag är så glad för det.

Medan Charlie kollade en barnutställning och skapade en egen storyboard knallade Love iväg med mig. Nu för tiden vill han jämt gå medan han håller en i fingrarna. Vi gick en våning ner och såg bothniasalongen. Det var utvalda verk av lokala konstnärer. Jag blev så glad över att det finns så många kreativa, begåvade människor i Norr- och Västerbotten.

De här gillade jag mest:

Broderiet De (Fence) av Viktoria Andersson.


Vävnaden Blåis av Gudrun Söderholm.


Kommentarer