En vilodag.

Vad har vi gjort idag då? Jag steg upp med Love tjugo över sju. Det är lite av en sovmorgon. Han brukar vakna klockan sex. Det var skönt.

Vi inledde med en liten promenad utomhus. Han tycker det är så roligt. Han älskar att ha på sig skor. Han går inte själv ännu, jag håller honom i en eller båda händerna. Det var en höstlig morgon. Han hade på sig jacka och en mössa som hoppade upp ovanför öronen hela tiden. 

Efter frukost gick hela familjen ut och hjälptes åt att skörda potatisen. Det var kul för alla. För Charlie var det som att leta skatter i jorden. Love satt i odlingslådan och åt jorden. Jag själv var så fascinerad över att man bara kan gräva upp de här fantastiska knölarna ur marken. Som Nicklas sa, det är minimum input, maximum output. 

Barnen lekte i gungställningen som Nicklas har byggt. Jag gungade Love i hans bebisgunga. Han hade ett stort leende i ansiktet och en potatis som han blivit fäst vid i ena handen.

Kolla vad fina pären!


I början av sommaren tryckte vi ner några vitlöksklyftor i jorden. Och vad drog jag upp idag??? En vitlök. Häftigt.


Vi skördade ärter också:


Sen åt vi lunch. Charlie ville ha mysdag med film och vi sa ok till det. Jag lekte med Love, sen somnade jag på soffan. Och sen ritade jag en teckning.


Kommentarer