The Case of the Missing Period.

Min mens var alltså åtta dagar sen. Jag och Nicklas är rörande överens om att vi inte vill ha fler barn. Både för att vi är nöjda som det är och med tanke på hur mina graviditeter har varit.

Efter att båda barnen fötts med livshotande tillstånd blir man även lite orolig över vad ett ytterligare barn skulle drabbas av. Födas utan huve eller?

Jag förstår att det är en oro som delvis är obefogad. Men två gånger har jag fått barn. Två gånger har barnet skickats bort från mig, till akutvård i en annan del av landet, direkt efter födseln. Båda gångerna har jag ägnat den första tiden som förälder till mitt nya barn åt intensivvård och oro, kärlek och gråtattacker, medan jag själv återhämtar mig från ett kejsarsnitt. Jag orkar inte med en sån historia igen.

Men det kändes ändå OTROLIGT jobbigt att behöva gå igenom en abort, att välja bort en person. Därför är jag så jäkla glad att min mens kom efter åtta dagars försening!!! (Och att min ickegraviditet bekräftades av två negativa graviditetstest.)

Kommentarer