Några saker.

Jag vill snabbt skriva ner ett antal viktiga(?) saker.
  • Härom dagen krävdes tre försök innan jag fick på mig leggings. 
  • Love är min fina, mjuka lilla unge och inte en gnällig skrikis, oavsett hur det framstår i mina blogginlägg.

Är inte det lite lustigt? Att man själv som förälder självklart vet att ens underbara lilla barn bara gnäller för att det är trött och hungrigt, medan utomstående som träffar (eller läser om) det gnälliga barnet inte läser in den där dimensionen av stark kärlek och lika gärna kan uppfatta barnet som bara jobbigt.

Jag minns att jag tyckte det var jobbigt med barnskrik i kollektivtrafiken etcetera innan jag själv fick barn. Kan dock säga att nu för tiden störs jag inte för ett ögonblick av det, utan identifierar mig med föräldrarna och försöker skicka tankar i stil med "det är inte ditt fel, det gör inget, det är okej".

En sista viktig(?) sak:
  • Jag blev helt sprallglad när jag kom på att det är fredag idag.