Orimliga antal av saker.

I lördags ska du veta, så var mina föräldrar barnvakt åt Love för första gången. Han märkte väl knappt att jag gick (fast jag var såklart noga med att vinka hejdå) och det gick jättebra. Under fyrtio minuter hade han kul hos sin mormor och morfar. Under tiden gick jag, Nicklas och Charlie på hemmakväll och köpte lördagsgodis och hyrde film. Vi hyrde sju filmer. Fyra barnfilmer och tre vuxenfilmer. Vi ska lämna igen dessa nästa lördag. Jag säger bara det att nu är det ingen lekstuga, utan varje dag efter skolan ska Charlie sätta sig och se på film. Inget snack. Om vi ska klara att se alla de här innan lördag är det bara att jobba på.
Vi har än så länge sett 2,5 filmer.

På söndagen gjorde vi utflykt till skogen. På väg ut sprang jag in på affären och köpte grillkorv. Jag köpte fjorton korvar. Jag känner mig inte trygg att åka ut i skogen med ett mindre antal korvar. Fjorton är lagom.
Vi åt fyra.