Lösryckta bilder ur helgen.

Igår kväll åkte Nicklas på rollspelskväll. Jag var själv med barnen. Det hade inte varit nåt problem om jag inte hade varit så trött. Kände liksom att jag ville lägga mig och sova, men det är opassande, för att inte säga omöjligt med två gullknoppar som behöver tas om hand. Slutade med att jag låg på soffan medan Love rumlade omkring. När han upptäckte att han kunde dra upp min tröja skrattade han av glädje. Sedan klappade han mig på magen, petade i naveln och nöp i hullet ett tag. Han la munnen mot min mage. Jag vet att han försökte göra magpruttar, men det kittlas SÅ mycket så jag inte står ut, även fast det är jättegulligt.

Ibland efter att vi har varit lediga känner jag att jag ändå inte har hunnit umgås med barnen, liksom. Jag har upptäckt att det funkar bättre när man tar dem en och en. I helgen har jag varit med Charlie i skogen samt haft konstsöndag med pyssel och brevskrivning. Bara hon och jag. Och jag har varit ute med Love och gått omkring i trädgårn. Det låter ju som att vi inte gjorde någonting, men han behöver ju inget. Han älskar att vara utomhus. Allt är intressant. Bland annat bar han en hink, stoppade grus i hinken och lekte med några blomkrukor som stod framme på altanen. Jag älskar att vara med honom.

Kommentarer